Over ons
 1. Home
 2. Over ons

Visie

Wij staan voor plezier en energie in jouw werk.

Missie

Ons doel is om medewerkers met energie en plezier naar het werk te laten gaan, zodat de duurzame inzetbaarheid wordt verhoogd. Zo gaat de in jaren opgebouwde kennis en ervaring niet verloren, maar wordt juist ingezet en gewaardeerd op plaatsen waar daar vraag naar is.

Wij verzorgen loopbaantrajecten inclusief een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd – onder voorwaarden – en met behoud van gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden (bijv. het IKB van 17,05%) en het opgebouwde ABP-pensioen. 

Werkwijze

 • Wij bieden een duurzame oplossing voor boventallige medewerkers of medewerkers die om andere redenen vrijwillig of gedwongen in beweging moeten komen met behoud van rechtszekerheid
 • Wij bieden een vast contract onder voorwaarden, dus geen tijdelijke mobiliteitstrajecten of outplacementtrajecten
 • Wij bemiddelen medewerkers naar een nieuwe baan of opdracht bij een andere organisatie binnen de publieke sector, in veel gevallen bij een gemeente, waterschap, provincie, zorg en onderwijs
 • Wij bemiddelen landelijk vanuit ons brede netwerk, waarbij de medewerker in de eigen regio bemiddeld wordt
 • Wij zetten medewerkers in hun kracht en zorgen dat zij zelf regie nemen over hun loopbaan

Elke medewerker doet het Duurzaam Inzetbaarheidstraject, Executive TrajectZelfstandig ondernemerschap of Vitaliteitstraject. Hierin gaan wij samen actief opzoek naar iemands drijfveren, talenten en mogelijkheden. De medewerker wordt hierin ondersteund door een team van professionals, waaronder een arbeidspsycholoog en een arbeidsmarktdeskundige. 

Aansluitend onderzoekt de medewerker passende keuzes voor de verdere loopbaan met een loopbaancoach en de manager. Dit kan een functie of opdracht zijn in dezelfde lijn als zijn vorige functie dan wel een functie in een andere richting. De medewerker wordt uitgedaagd om uit de comfortzone te komen en te durven dromen. Dit stimuleren wij met onze bewezen aanpak.

Op basis van een plan van aanpak komt de medewerker weer aan het roer te staan van zijn of haar verdere ontwikkeling. Het traject en de begeleiding van de loopbaancoach en de manager zou gedurende de verdere loopbaan van de medewerker ondersteunend zijn aan zijn of haar keuzes.

Wij zorgen samen met de medewerker voor een volgende passende loopbaanstap:

 • naar een nieuwe (vaste) werkplek binnen de publieke sector
 • van werknemer naar zelfstandige ondernemer en/of
 • naar een opdracht binnen de publieke sector

Kom je uit de publieke sector dan ben je onder voorwaarden van harte welkom bij ons. 

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

  Share This